תוצאת בדיקת V-HIT אסף הרופא

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

30/12/2018 | 10:54 | מאת: עידנאור

עשיתי בדיקת V-HIT באסף הרופא וקיבלתי את התוצאות הבאות: GAIN- תקין גלי OVERT ממקור תעלה לטראלית ימנית. יש לציין שיש לי חולשת מבוך 43 אחוז ללא העדפה כיוונית ועשיתי ENG בדיקת יציבה וגם MRI ובדיקת נוירולוג שלא הראו פגיעה במוחון למזלי. אשמח לדעת את התשובה :) שבוע טוב :) עידנאור שאמח לדעת

30/12/2018 | 21:02 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

לאיזה צד יש חולשת מבוך. כדי לקשר לתוצאות הבדיקה שציינת .? התמונה יכולה להתאים לפגיעה ווסטיבולרית הדורשת טיפול פיזיותרפיה. אם כי זה לא מדויק כי אין לי מספיק פרטים. בברכה ד"ר בן דוד

30/12/2018 | 23:50 | מאת: עידנאור

החולשה היא בצד ימין. האם עליי לפנות לרענון הפיזיותרפיה או להמשיך עם הפיזיותרפיה הקיימת (אני חש שהיא איננה מספיקה עבורי...)?

12/01/2019 | 10:19 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

אם חשת שהפיזיותרפיה שבצעת עזרה לך גם אם עדיין לא באופן מושלם, יש לדעתי להמשיך בה. ניתן גם לבצע מספר תרגילים באופן עצמאי בבית . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)