טינטונים ,רעש כונכיתי באוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

29/12/2018 | 09:51 | מאת: דפנה

שלום רב אני שוחה עם משקפת ואוזניות mp איכותיות ושומעת מוזיקה בצלילה כיוון שסובלת מבחטים בצוואר ,לא יותר מפעמיים בשבוע כל פעם קיחומטר. האם זה מזה? כמו כן עברצי עקירת שן טוחנת בניצוח כירורגי קרובה לסינוסאך הרופא בדק את נשימתי מהאף והכל היה בסדר . האם זה מזה? הרעש הוא כרעש ששומעים מכונכיה בים. הוא מופיע יותר בלילה ובאיסור שקט . אודה לתשובתך

30/12/2018 | 20:57 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

לא כתבת מה תוצאות בדיקת השמיעה רעש כזה מופיע בד"כ בליקוי בתדרים הנמוכים לא נראה לי קשר לדברים שציינת. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)