חודש ימים עם כאבי ראש ,לחצים באמצע הראש וסחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/12/2018 | 19:20 | מאת: קרן

היי, כבר חודש ויותר שאני סובלת מכאבי ראש שלא נרגעים ובנוסף, סחרחורות מלוות בבחילות. זה התחילו בהתקף כאשר נכנסתי למיטה בערב לפני חודש , וחטפתי בחרחורות חסקה שלא הרגשתי אף פעם ולחץ חזק בראש מלווה בבחילות קשות וחולשה וגם היה רעד למספר דקות בכל הגוף ללא שליטה. הפנו אותי לפיזיוטרפיה וסטיבולרית -אמרו שזה קריסטלים. עשיתי פיזיוטרפיה לא מרגישה שיפור אלא מרגישה שהמצב הדרדר יותר ונהיה גרוע יותר. עושה תרגילים בבית.. ביקשתי מרופא המשפחה הפנייה לנוירולוג לא רוצה לתת לי. אמר שזה יעבור. מציינת , שהרעידות באוץ בהתקפים וכבר היו 4-5 פעמים שחזרו למשך מספר דקות. ובנוסף, הסחרחורות ולחצים בראש שלא מרפים לרגע.. בעמידה,ישיבה,שכיבה . אני בת 30, בריאה בדרך כלל ובדיקות דם ולחץ דם תקינות. אני כבר לא יודעת מה לעשות, סובלת כמו שלא סבלתי אף פעם מכאבי ראש ולא יודעת מה לעשות. האם ללכת לבית חולים? שם יעזרו לי? מקווה שתוכלו לעזור לי.

07/12/2018 | 20:34 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב אם הפיזיותרפיה לא עזרה עליך לעבור בדיקת רופא מומחה לסחרחורת ( נוירולוג או אא"ג ). ולהמשיך ברור . ( לא כתבת איזה בדיקות בוצעו עד כה ) תמיד יכול להיות גם מתח שמתבטא הצורה גופנית אך יש לגיע למסקנה זו רק לאחר מיצוי כל הבדיקות הגופניות ) בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)