סחרחורות וטנטון אוזן אטומה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

15/11/2018 | 22:03 | מאת: ד

ד"ר שלום לםני כחצי שנה חשתי סחרחורות חזקות וצפצופים באוזן בדיקת שמיעה נקבעה מאוחר מידי ולצערי הנזק הוא ליקוי שמיעה עצבי קל שכנראה נגרם מוירוס באוזן הפנימית כחצי שנה אחרי מידי פעם אני מרגישה את האוזן אטומה וראש כבד עשיתי שוב בדיקת שמיעה וכעת הופיע באותה אוזן ליקוי שמיעה מעורב מה הטיפול לכך ? חשוב לציין שמידי פעם אני חשה את האוזן אטומה ויש לי כאבים באוזניים שבאים והולכים בבדיקה שגרתית אצל א.א.ג לא נצפה כלום כמובן שביצעתי mri ברה ובדיקת נורולוג שיצאו תקינות מה יכולה להיות הסיבה ?

23/11/2018 | 20:17 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך לא כתבת אם יחד עם הופעת האטימות יש שוב סחרחורות . האם הייתה חבלת ראש בעבר או חשיפה לשינויי לחץ אויר ניכרים ? האם את סובלת ממיגרנות . האם בוצע CT של האוזניים ? חשוב פרטים אלה ופרטים נוספים כדי לענות לשאלתך . כמובן MRI , שולל מקורות מדאיגים. בברכה ד"ר בן דוד

02/12/2018 | 10:59 | מאת: ד

בעת האטימות מופיעה סחרחורת קלה .אין שינוי לחץ אויר לא הייתה חבלה ואני סוהלת ממיגרנות לא בוצע ct אוזניים רק mri האם יש בדיקות נוספות ? האטימות מפריעה לי וגורמת לי לברגיש מנותקת מהסביבה

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)