רעשים באוזן וירידה בשמיעה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

20/10/2018 | 23:47 | מאת: מלי

לפני כשנתיים וחצי התחילו לי רעשים באוזניים. אחרי כמה שבועות התחילה שנה קשה מאד שבה בערך אחת לחודש היו לי התקפים של סחרחורות שמתאימים למנייר. עברתי את כל הבדיקות כולל MRI ןלא נמצא משהו מיוחד. בשנה וחצי האחרונה לא היו לי התקפים אך אני עדיין עם רעשים באוזניים. בשבועיים האחרונים התחזקו הרעשים באוזן ימין וכן יש ירידה בשמיעה באוזן הזאת. בעבר אלו היו סימנים לכך שמתקרב התקף של סחרחורות. האם יש משהו שאני יכולה לעשות למנוע חזרת הסחרחורות?

22/10/2018 | 11:02 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב להמנע ממלח. אם יש רמז ללקוי שמיעה נוסף לפנות לקבלת טיפול תרופתי מתאים . מתח נפשי יכול להחמיר תופעות אלה לכן כדאי לברר גם בכוון זה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)