טינטון וסחרחורות טינטון וסחרחורות .....

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

17/10/2018 | 21:45 | מאת: א

לפני מספר חודשים הרגשתי מספר פעמים סחרורות בזמן עמידה ובעת ישיבה מול הטלוויזיה לחץ בעיניים ממש בתוך העיניים לאחר כמה ימים החלו דקירות באוזן שמאל עם טינטון כבר מספר חודשים שהוא נחלש ומתחזק נשמע עם דופק באוזן שמאל ומתחזק הרעש של הטינטון כאשר אני מסובב את הראש לצדדים פניתי לרופא א.א.ג מספר פעמים בידיעה שלא יהיה לו פתרון מאיפה לדעתך אני אמור להתחיל לבדוק את הבעיה המתוארת אצלי תודה..

22/10/2018 | 10:58 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב אם יש תחושת דופק באוזן יש לבדוק דופלר של עורקי הצוואר ואם י.ל.דם לאזן אותו. מומלץ בדיקה ווסטיבולרית קלינית ע"י מומחה לסחרחורת אא"ג או נוירולוג . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)