סחרחורות וציפצוף באוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

20/09/2018 | 20:33 | מאת: ניב

שלון, אני ניב בן 27 ,אף פעם לא סבלתי ממחלות כל שהן ברוך השם והכל היה בסדר..לפני מספר חודשים טיילתי לאמסטרדם ושם צרכתי קנאביס ..באחד מהפעמים הגזמתי בכמות וחוויותי דבר נורא כמו התקף חרדה חזק מאוד ולחץ בראש..לא הצלחתי לשבת ולהירגע רק ללכת בלי להפסיק..מאותו הרגע אני חווה לעיתים קרובות סחרחורות חזקות,אי שיווי משקל וציפצופים באוזניים שבא והולך יחד, יש לציין שהפסקתי לעשן גם סיגריות וגם לצרוך קנאביס מאז אותו מקרה ועדיין יש לי התקפים כאלו לפעמים גם מלווה בדפיקות לב חזקות וקוצר נשימה...הלכתי לעשות בדיקות דם שיגרתיות ושם הכל תקין כנראה..מה עליי לעשות?ו

23/09/2018 | 11:08 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב כפי שאתה הבנת מקור התופעות במנת יתר של קנביס. ההשפעה של קנביס על מערכת עצבים מרכזית עם תופעות אמוציונליות. לכן מומלץ להתייעץ עם נוירולוג לברר אפשרות טיפול בשרידי ההשפעה של החומר. אם התופעות השמיעתיות חד צדדיות יש לבצע בהקדם בדיקת שמיעה ולהתיעץ עם מומחה אא"ג. בברכה ד"ר בן דוד

23/09/2018 | 12:00 | מאת: ניב

תודה רבה

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)