תחושת שיוט בזמן תנועות ידיים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/09/2018 | 01:46 | מאת: דורה

מזה זמן רב שאני חשה תחושה של שיוט( ממש כמן על ספינה בזמן גלים גבוהים) בזמן צחצוח שיניים בעיקר. לאחרונה התחושה מלווה אותי זמן ממושך לאחר שמתחילה. זה קורה בזמן תנןעות מונוטוניןת עם הידיים כמו נענוע תינוק וכולי ממה זה יכול להווצר?

14/09/2018 | 08:02 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב תחושת שיוט בזמן תנועות לפני העיניים מופיעה לעיתים בסובלים ממחלת תנועה ( מחלת ים ) דבר שאופייני לסובלי מיגרנה. כדאי לבצע בדיקות כלליות כולל בדיקות דם לויטמין B12 חומצה פולית ולפקודי בלוטת התריס- שנויים בתחומים אלה עלולים להחמיר תופעת - ה"שיוט" לבסוף, אחת מסיבות תחושת שיוט היא מתח נפשי המתורגם לתופעות גופניות . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)