טנטון שמחמיר - האם יש קשר למחסור בשינה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

08/08/2018 | 01:07 | מאת: ענבר

שלום רב, אני בת 22,בריאה בדרך כלל. סובלת זה שנים רבות מטנטון מתמשך שלא הפריע לי עד כה. לפני כ6 שנים עשיתי בדיקות שמיעה ואכן התגלתה ירידה מסויימת. לאחרונה אני סובלת ממחסור חמור בשינה וסטרס, והטנטון פשוט בלתי נסבל! בלילה הוא ממש מחריש אוזניים. יכול להיות שהלחץ והעייפות מחמירים את הבעיה? האם לדעתך יש לגשת לבדיקת רופא? ידוע לי שלטנטון אין ממש טיפול אז תוהה אם יש טעם או שכדאי לחכות לשינוי. מציינת - לוקחת וולבוטרין והתחלתי גם מלטונין. תודה רבה

לקריאה נוספת והעמקה

שלום ענבר מתח וחוסר שינה מחמירים כל גירוי או מטרד. עצמתו של גירוי כמו כאב אינו קשור רק בגירוי עצמו אלא גם ברגישות הגוף. בזמן עיפות ומתח הגוף ומערכת העצבים וכן גם מערכת החיסון רגישים יותר. לכן זה ההסבר לדעתי לשאלתך. מתח , כמו כל התופעות בחיינו נוצר למטרה טובה - כמו להצלת חיים בזמן סכנה. אך כשהמתח והחרדה מופיעים לא למען המטרה שנוצרו כמו אצל רופא שיניים - הסבל מחמיר. כי אז ממוקדים בטיפול והחושים חדים יותר. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)