מחלת תנועה \ נסיעה...........

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

21/06/2018 | 22:07 | מאת: טוטו

שלום.. מאז ומתמיד אני סובלת בנסיעות, בנסיעות של מעל 20 דק שותה טרבמין שגורם לי לטשטוש ועייפות.. אך גם בנסיעות קצרות יש לי בחילות, סחרחורות, זיעה קרה, לחץ באוזניים ובלסת ועוד תופעות שהורסות לי את איכות החיים ממש.. השאלה שלי האם יש משהו לעשות חוץ מכדורים למניעה לפני הנסיעה?? שלחו אותי למרפאת סחרחורות, הייתי כבר אצל אאג.. תודה מראש..

24/06/2018 | 14:11 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

שלום רב יש אפשרות לפיזיותרפיה לאימון בעיקר ראיתי. אם כי היעילות לא רבה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)