נפיחות מאחורי האוזן בבלוטת הלימפה, מלווה בסחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

20/07/2010 | 19:17 | מאת: לירון

חייל בן 20, כבר יומיים-שלושה שיש לי סחרחורות בלתי פוסקות ולפעמים אף איבוד שיווי משקל, שמתי לב גם שיש לי בליטה מאחורי האוזן, הרופא אמר שזאת בלוטת הלימפה, נתנו לי עירוי ושלחו אותי הבייתה עם אקמול, הסחרחורות ממשיכות והבלוטה עדיין נפוחה, אני לא חושב שקיבלתי את הטיפול הנכון. מה זה יכול להיות ? תודה רבה לעונים.

20/07/2010 | 21:32 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לירון התמונה הקלינית של סחרחורת וקישרית לימפה מוגדלת יכולה להתאים למחלה וירלית,אשר אמורה לחלוף תוך מספר ימים ,אם כי קישרית הלימפה עשויה להמשיך להיות נפוחה זמן רב יותר.יחד עם זאת אם המהלך יהיה לכוון של החתרה יש לברר האבחנה בצורה מדיקת כולל בדיקות דם לסרולוגיה וירלית ואם התמונה לא תשתפר אפשר לבצע ברורים נוספים כולל הדמיה. בברכה ד"ר בן דוד

21/07/2010 | 00:16 | מאת: לירון

דוקטור, תודה על המענה המהיר. בינתיים הסחרחורות ממשיכות אך המצב לא מחמיר, רק שאלה קטנה: הבלוטה עצמה לא כואבת אך היא קשורה לסחרחורות ? אקמול יכול לעזור ? שני התסמינים אמורים לעבור ביחד ?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)