סחרחורת בטיסות מחפשת פתרון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/04/2018 | 19:27 | מאת: שרית

שאלתי היא אני סובלת מסחרחרורות קשות בזמן טיסה . בעיקר בזמן המראה. זה הרגשה של חוסר שיווי משקל ואין אונים. מופיע לי גם כאב חזק באוזניים. אני נמנעת מלטוס ואני מעונינת לפתור את הבעיה. מה כדאי לעשות.?אולי טיפול תרופתי ?ראיתי בפורום כשהמלצת על טיפות אף לפני ההמראה. מחפשת פתרון תודנ רבה

25/04/2018 | 11:22 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

שלום לך אכן טיפות אפדרין כמו אוטריווין או אחרות יכולות לפתוח המעבר בין ההאוזן התיכונה ללוע האף ולעזור בהשוואת לחצים בטיסה. יד עם זאת צריך לברר מה מצב פתחי תעלות אלה ע"י סדיקת לוע האף באמצעות סיב אופטי. ובכלל לברר כל מערכת דרכי נשימה עליונות אצל מומחה אא"ג. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)