לחץ העורף ובאוזניים ורטיגו

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/03/2018 | 21:00 | מאת: נדב

יש לי לחץ בעורף ובאוזניים מרגיש שהן שמיעה באקו פנימי. לפני שבועיים היתה לי התקררות. לחקתי אנטיביוטיקה. מעט נזלת וזה עבר. עכשיו זבועיים וחצי אחרי פתאום הופיע לי לחץ נוראי בבטן ללא חום כאילו התחלה של מחלה אבל הםסיק וכל הלחץ בעורף ואוזהים כמו זצארתי חצי סתומות ועל סף ורטיגו בשכיבה ושינוי תנוחה. בעיקר סבוב בשכיבה . דבר דומה קרה לי לפני שנתיים אז עם ורטיגו קשה הכל מסתובב שהראש לא זז. לקחתי בטאהיסטין זה עזר אחרי יומיים.כעת הרופאת משפחה מסרבת לתת כל טיפול את הבטאהיסטין קניתי לבד עם מרשם באמצעות קרוב משפחה. האם יש עוד טיפול? נראה לי שיש לי דלקת בסינוס אבל פנימית. הליץ נורא באוזו ימינית. חשבתי לעשות הדמיה. הרופאה לא רוצה לתת גם. יש לי אוגמינטין האם כדאי לקחת כמה ימים? גם את האוגמינטין השגתי מקרוב משפחה. אני די מוטרד מהמצב וחוסר עזרה של הרופאה. לא רוצה שזה יתפתח לשבר קשה יותר. אציין שבגלל הלחץ בעורף מאחור בקושי ישנתי. שום תנוחה לא עזרה להרגיע את האפקט לחץ בגוגולת מאחורה. קדמו לכך התקפי מיגרנה ששים במשך יומיים. יש לי אימיטרקס וזה עזר ואז הופיע הורטיגו. אודה על כל עצה.

03/03/2018 | 21:36 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

שלום לך יש כאן הרבה תלונות מבלי שיש תוצאות בדיקות . לפחות בדיקת שמיעה וטמפנומטריה להערכת התלונות השמיעתיות וצילום מערות האף לברר נושא הסינוזיטיס. יש צורך בבדיקת רופא אא"ג כולל בדיקה ווסטיבולרית קלינית . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)