ירידה פתאומית בשמיעה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

27/02/2018 | 10:57 | מאת: ברכה

נעלמה לבעלי שמיעה באופן פתאומי, בתוספת טינטון. הוא קיבל באשפוז טיפול בסטרואידים במשך 10 ימים וזה עזר חלקית. לאחר מכן נשלח לבדיקת MRI שבשורת התוצאה הופיע "מגה ציסטרנה מגנה שמאלית וריאנט אנטומי", אשמח להבין את פירוש המשפט. וכן האם ישנה דרך נוספת לטפל ע"מ להגיע לשמיעה מקסימלית?

28/02/2018 | 21:11 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

הממצא הMRI ,ככל הנראה לא קשור לבעיות השמיעתיות . אם הלקוי השמיעתי הפתאומי הופיע לפני לא יותר מחודש ניתן לנסות גם הזרקת סטרואידים דרך עור התוף לאוזן התיכונה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)