צפצוף באוזן שמאל וחוסר שווי משקל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

05/11/2017 | 23:48 | מאת: רוני

שלום, מזה כ4 חודשים אני סובלת מרעש סובייקטיבי באוזן שמאל לסירוגין, חשוב לציין שהוא מופע מידי יום, בעיקר במצבי לחץ. הופנתי ע"י רופאת א.א.ג לבדיקת שמיעה שיצאה תקינה, כמו כן לבדיקת דופלר לעורקים שיצאה תקינה, לפני חודש החל אצלי גם חוסר שיווי משקל לסירוגין, הלכתי מיוזמתי לנורולוג, שאמר שהבדיקה שהוא ערך תקינה, אך הוא מפנה אותי לסיטי ראש. אני מאוד מפחדת מזה, אני אשמח לדעת מה לדעתך יכול לתאר את התסמינים שלי, צפצוף באוזן שמאל לסירוגין, חוסר שווי משקל לסירוגין. חשוב לציין שעשיתי בדיקת ראייה בלי קשר וגילו שאני צריכה להרכיב משקפי ראיה בגלל צילינדר, אני נכון להיום לא מרכיבה את המשקפיים

07/11/2017 | 22:01 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רוני כדאי לבצע בדיקת BERA ואם יש הבדל בגלים בין שתי האוזניים יש מקום לMRI מח ואוזניים . CT גם פחות מדויק וגם חושף לקרינה ניכרת. ברב המקרים אין סיבה לדאגה אך זו צורת הברור הטובה ביותר. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)