טיניטון שהתגבר-ג'ול בן

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

12/06/2017 | 13:28 | מאת: טינטון+תיקתוק באזניים

שלום ד"ר בן דוד יש לי טנטון באוזן ימין כ-10 שנים. ביצעתי את כל הבדיקות והתוצאה היתה ירידה קלה בשמיעה EEG ודופלר עורקי צוואר תקין, MRI שינויים מיקרואנגיופתיים. התרגלתי לטנטון וחייתי אינו בסדר. לפני כשבוע ימים הטינטון באוזן ימין התגבר בעוצמה גבוהה ופוגע לי באיכות החיים היומיומיים. ובאוזן שמאל התחלתי להרגיש פעימות ותיקתוקים לסירוגין. החודש עשיתי שוב בדיקת שמיעה שהראתה ירידה קלה בשמיעה, דופלר צוואר שבו נמצאו רבדים טרשתיים רבים אך ללא הפרעה בזרימה, אקו לב, תקין, ואני מחכה ל-MRI מח + תעלת שמע MR אנגיו עורקי מח וצוואר. שאלותי: האם הטינטון יכול לחזור לקדמותו כפי שהתרגלתי אליו מה פשר התיקתוק החדש באוזן שמאל והאם יש סיכוי שזה יחלוף והאם יש מקום לדאגה בבדיקת MRI שעלי לבצע למרות שלפני כ-10 שנים הלא הראתה ממצא מסוכן כלשהו. המון תודה מהמודאגת נורא ג'ול ( גיל 63)

12/06/2017 | 13:31 | מאת: טינטון+תיקתוק באוזניים

סליחה ד"ר, רציתי לגם להתייעץ עם יש איזה בדיקות נוספות שעלי לבצע, טיפול או תוספי תזונה שאתה ממליץ. תודה ג'ול

14/06/2017 | 08:02 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

ראה תשובתי הקודמת. נחכה לתוצאות הבדיקות שציינת.

14/06/2017 | 08:01 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך עם כל הבדיקות הנ"ל אולי כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה לגבי קבלת מדללי דם ( אם לא קיבלת עד כה.). אם יש לקוי שמיעה מאד אוזר נגד הטנטון גם מכשיר שמיעה אשר מעבר לשיפור השמיעה ממסך הטנטון. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)