ציפצופים באוזניים, סחרחורות, לחץ בראש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/05/2017 | 09:47 | מאת: אלדד

שלום, מזה כשנה וחצי אני סובל מתחטשב כאילו של זרמים חשמליים בראש לפעמים חזקים יותר לפעמים פחות, בנוסף אני שומע ציפצופים באוזניים חזקים , ותחושה של איבוד שמיעה. הייתי אצל מס רופאים מומחים לניורולוגיה וא.א.ג וכולם שללו בעיות מהתחום שלהם אבל דיברו על כנראה התקפי חרדה, הכניין הוא שאצלי זה לא התקפים, זה פשוט קיים כל יום וכל היום, והתסמינים שיש לי אינם מתאימים לתסמיני התקפי פאניקה וחרדות, אני לא יודע כבר למי לפנות

01/05/2017 | 11:42 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אלדד אין בעיות של עמוד שידרה צווארי? לגבי אפשרות של תחושות גופניות על רקע מתח וחרדה תת הכרתית כדאי שתתייעץ עם איש מקצוע - פסיכולוג או פסיכיאטר לפני שתשלול זאת. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)