סחרחורות וטינטון בדיקת eng

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/04/2017 | 11:32 | מאת: זוהרית

שלום לך דוקטור היקר .אני סובלת מסחרחורות וטינטון באוזן .כמו כן נשלחתי לבצע בדיקת eng שהתוצאה שלה : ניד ספונטאני 2 מ"ש בחושך פועם לשמאל .מתחזק בשינויי התנוחה עד 4 מ"ש תמיד לשמאל .מבחן קלורי חולשת מבוך ימין 24.5 גבולית. אשמח לדעת מה אפשר לעשות כדי לשפר את המצב שלי ? והאם זה פגיעה קבועה ....או משהו שיעבור עם הזמן ? אשמח לתשובה תודה רבה

24/04/2017 | 12:42 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום זוהרית בENG יש סימנים קלים לפגיעה בחלק הווסטיבולרי של האוזן הפנימית הימנית . בד"כ מצבים אלה חולפים עצמונית ניתן לזרז השיפור ע"י פיזיותרפיה מתאימה. כמובן האבחנה רק - ממצא בודד זה אך יש צורך בברור מלא כדי להגיע לאבחנה מדויקת. בברכה ד"ר בן דוד

24/04/2017 | 14:38 | מאת: זוהרית

איזה עוד בדיקות אתה חושב שכדי לי לעשות ?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)