טינטון מתגבר בשעות הערב

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

08/04/2017 | 23:25 | מאת: רחלי

שלום אני סובלת מטינטון גובר בשעות הערב לעיתים מחווה בלחץ בצד השמאלי של הראש והצוואר . אני מרגישה גם ירידה בשמיעה . עשיתי בדיקת אמ ארי לפני שנתיים ובדיקת דופלר עורקים השנה . יש שינויים בעורקים אבל לא מסכנים . 1. האם אני צריכה לעשות בדיקות נוספות? 2. כיצד ניתן להפחית את הטינטון?

09/04/2017 | 07:50 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רחלי. אם MRI תקין סביר להניח שאין מקור מאד מדאיג לסחרחורת . כדאי לבצע גם ברור מעבדתי מקיף כמו ויטמין B12, חומצה פולית , מערכת החיסון ותפקודי בלוטת התריס מעבר לשיגרה לשלילת גורמים מסייעים . לשעות השקט של הערב והלילה מומלץ מיסוך חלקי ע"י רעש לבן שרק יחליש ולא יבטל את הטנטון. בברכה חג שמח ד"ר בן דוד יעקב

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)