שמירת הריון וסחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/04/2017 | 15:50 | מאת: שירה

שלום, האם יכולה להיגרם תיסמונת סחרחורת תנוחתית משכיבה מרובה או מועדות בהריון? אני בשמירת הריון שוכבת3 חודשים והחלו לי סחרחורות בניעת הראש ובקימה ונשללו סיבות אחרות כמו סכרת רעלת וכו'. איזה סוג רופא מאבחן תסמונת זו? האם יש טיפול בהריון?

02/04/2017 | 08:08 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום שירה סחרחורת תנוחתית כפי שציינת יכולה להגרם מסיבות שונות כמו לחץ דם נמוך, נשירת ה"קריסטלים " באוזן הפנימית מכל מקום בד"כ לא סיבות מדאיגות . הברור הטוב ביותר למומחה לסחרחורות אא"ג או נוירולוג. כדאי להתייעץ גם עם הגניקולוג שלך שמודע לבדיקות הדם שלך ולמצבך הכללי. גם אנמיה וחוסר ויטמינים כמו B12 וחומצה פולית יכולים לגרום לסחרחורת בברכה ד"ר בן דוד

04/04/2017 | 10:26 | מאת: זוהר

שירה אני באותו המצב אשמח שתצרי איתי קשר 0543341495

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)