ראש כבד - ראש צף ואף סחרחורת

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

20/01/2017 | 16:28 | מאת: תומר

שלום רב, אני בן 28 מזה שלושה חודשים אני סובל מתופעה של סוג של ערפול, הרגשה של out / ראש כבד/ ראש צף זה יכול כשעה ביום ולהופיע מספר פעמים ביום. לא מופיע עם זה סחרחורת. כל הבדיקות דם שעשיתי יצאו תקינות, EMG תקין, אקו לב תקין, מבחן TILT TEST יצא חיובי. לאחר חודשיים הייתי בחדר כושר וכמעט התעלפתי אחרי אימון ריצה. לאחר מכן התחיל להופיע לי מדי יום יומיים רצון להתעלף מלווה בדופק מהיר ורצון להתפנות (לא היה דבר כזה לפני זה) איזה בדיקות נוספות כדאי לי לעשות? והאם כל זה באמת קשור לתופעה הואזו ווגלית שמצאו לי במבחן TILT TEST?

23/01/2017 | 14:48 | מאת: ד"ר בן דוד

שלום לך יתכן שיש מקום לעבור בדיקת הולטר לחץ דם וכן וכן של הלב לברר אפשרות של הפרעות קצב לבביות - . גורם נוסף לעיתים זה זה מתח וחרדה יתכן ויש מקום לבדוק גם תחום זה בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)