ועוד שאלה נוספת בבקשה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

20/01/2017 | 01:04 | מאת: חן

אני לא הולכת למקומות רועשים כמו סרטים או הופעות מכיוון שגם אטמי אוזניים גורמות לי לכאבים באוזניים אחרי זמן קצר.. אני שמה אטמים פשוטים אולי בגלל זה? קראתי שעדיף להימנע מאטמים כשיש היפראקוזיס מדוע? אם אשים אטמים איכותיים לא יהיו לי כאבים? אני חושבת על כך שמחתונות לא אוכל להימנע ומפחדת שלבישת אטמים.. אז בקיצור השאלה שלי האם זה בסדר לשים אטמים לכמה שעות כשיש היפרקוזיס? תודה.

23/01/2017 | 14:43 | מאת: ד"ר בן דוד

ברעש חזק כמו קולנוע אפשר לשים אטמים ברעשים רגילים כמו רעש רחוב מומלץ לא לשים . אם יש רעש פתאומי חזק אפשר לאטום האוזניים בכפות הידיים. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)