סחרחורת וכאב בלחי מימין

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

19/01/2017 | 11:04 | מאת: רבקה

היי, אני מספר חודשים סובלת מחוסר יציבות וסחרחורת. וגם מכאב בצד ימין בין האוזן לעצם הלחי. יש לי תחושת מלאות באוזניים כאילו תקוע לי שם משהו אך מספר רופאי אאג לא מצאו באוזניים כלום. בדיקת שמיעה תקינה MRI מוח וגזע מוח תקין. מדי פעם יש לי צפצופים שנמשכים לדקה. יכול להיות שהסחרחורת שלי נובעת בגלל בעיה במפרק בלסת? או בעצב בפנים שלא עובד כראוי?

19/01/2017 | 13:39 | מאת: ד"ר בן דוד

שלום רבקה אכן לפי התיאור שלך , הכאב מתאים לפגיעה במפרק הלסת, תופעה שיכולה להיות על רקע חריקת שיניים שמקורה מתח וחרדה. מצד שני מתח וחרדה בהחלט עלולים לגרום לסחרחורת. כמובן יש לשלול כל הגורמים הגופניים ואכן MRI תקין עשוי לשלול רב המקורות המדאיגים לבעיה.יש לדעתי, גם ללכת לברר מקור של מתח ולטפל בהתאם. כן לטפל בבעיה של מפרק הלסת. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)