חוסר שיווי משקל ולחץ באוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

15/10/2008 | 14:33 | מאת: ג

יש לי חוסר שיווי משקל רוב היום, לחץ באוזניים רוב היום, טינטון ששומעים בלילה, לפעמים עטימות באוזן ימין שגורם לחוסר שיווי משקל, קושי בריכוז ולהיות מפוקסת, בדיקות שמיעה תקינות, לפי הסימפטומים מה נראה לך שיש לי? אני צריכה לשתות תרופות נגד היפרפרולוקטנימיה, דוסטינקס, האם מותר במצב כזה שתיארתי לשתות את התרופות האלו? תודה

15/10/2008 | 14:51 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום כדי שאוכל לענות לשאלותייך ,מעבר לתלונות שציינת יש צורך לקבל מידע בדבר מחלות שאת סובלת,ברורים שעברת ותוצאותיהם. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)