כבר נואש ... בבקשה יעוץ

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

01/01/2012 | 09:39 | מאת: אמיר

לפני 4 חודשים הגעתי לרמבם פעם ראשונה , תחושה של נימול יש ורגל שמאל . לחץ הדם היה גבוה מאוד 200 על 150 . נשלל שבץ . נשלחתי הבייתה עם טיפול בלחץ דם והורדה במשקל ( שקלתי אז 153 קילו ) . התופעה של הנימול הפסיקה וחזרה אחרי שבוע. שוב חזרתי לרמבם הפעם גם עשו לי CT מח שיצא תקין . לאחר כמה שבועות הגעתי שוב הפעם בגלל כאבים בחזה. אושפזתי בקרדיולוגיה , נעשה אקו לב ( תקין לחלוטין ) . שוחררתי הביתה עם טיפול ב 10 מ"ג קרדילוק ביום בנוסף לתרופות ללחץ דם וכמו כן אספירין 100 באופן קבוע . לאחר שבועיים שוב חזרתי לרמבם עם כאבים בחזה והפעם אושפזתי אצל פרופסור טוני חייאק . נעשה לי סיטי קורנרי שיצא תקין לחלוטין. ביינתים גם תופעות הנימול הפסיקו . במקביל לאישפוזים עשיתי MRI מח ועמוד שדרה צווארי עם ובלי חומר ניגודי שיצא תקין , EEG שיצא תקין , דופלר קרוטיס שיצא תקין. בדיקות הדם היו תקינות כולל רמות של סוכר , שומנים בדם . הדבר היחיד שהיה נמוך היה B12 . הלכתי לנוירולוג פרטי בחוץ שאמר שיתכן כי המחסור שיש לי גורם לתופעות נוירולוגית של נימול וכאבי ראש לא מוסברים. הלכתי להמטולוגית שבבדיקות שלה ( קרישה וכדומה ) הכל היה תקין מלבד רמה של הומצסטאין 24.1 . קיבלתי בנוסף לטיפול הקבוע כדור טריקרדיה שאני לוקח כבר חודש. בשלושה ימים האחרונים התופעות חזרו . רק שהפעם הן לא נימוליות הן ממש כאבים חזקים שמתחילים בראש וממשיכים משם ליד שמאל ובמיוחד לרגל שמאל . לחץ הדם תקין בממוצע עומד על 110 על 65 , דופק בממוצא 70 במנוחה והכי חשוב במשקל הורדתי כמעט 27 קילו ( וממשיך ) כבר לא יודע מה לעשות . מצד אחד הראש אומר להגיע למיון להבדק . . . מצד שני כבר עשיתי כל כך הרבה בדיקות והמיון בבתי חולים בחיפה גם ככה עכשיו בקיבולות מטורפות אז מה כבר יעשו לי . בבקשה עזרה. לא יודע כבר לאיזה רופא אני צריך ללכת . אמרו לי כבר שיכול להיות שהכל על בסיס נפשי אז אני כבר חודש וחצי בטיפול פסיכולוגי ומקבל 2 ואבן ביום בנוסף לכדורים של הלחץ שם והדופק.

01/01/2012 | 18:48 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

לא נראה שיש לך בעיה ראומטית. חוץ מזה אני לא חושב שאפשר לפטור את בעיתך בפורום - תבקש יעוץ של רופא נוירולוג או פנימאי, שיהיה מסודר.

מנהלי פורום ראומטולוגיה