אוסטאומה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

28/12/2010 | 00:52 | מאת: אורן

שלום רב, עקב אוסטאואיד אוסטאומה באיזור T5 הייתי נוטל ארקוקסיה ואספירין תקופה ממשוכת. לאור הבעייתיות בשימוש ממושך בתרופות אלו (כליות, לב, קיבה) הרופא המטפל החליף את הטיפול לקולכיצין 0.5 מ"ג פעמיים ביום. האם לכדור זה גם יש תופעות לוואי או סכנות כלשהן עקב שימוש ממושך? בברכה, אורן.

אורן שלום לכל כדור עלולות להיות תופעות לוואי אבלף באופן כללי כולכיצין הוא כדור בטוח מאוד אינו פוגע בקיבה כמו ארקוקסיה ואפשר לקחת אותו כל החיים בדר"כ ללא סבוכים

מנהלי פורום ראומטולוגיה