מיואשת לחלוטין צריכה עזרה והכוונה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

10/04/2020 | 20:45 | מאת: זיו

שלום זה הולך להיות ארוך 😒 הכל התחיל לפני כחמישה חודשים עם כאב בבטן בצד ימין בלבד מתחת לצלע התחתונה הכאב הקרין גם לצלעות גב ימין, בטן נפוחה. בדקו את כל מה שקשור לבטן- כיס מרה, אבנים, קיבה (גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה) בשלב מסוים טכנאית אולטרסאונד חשבה שראתה משהו על הלבלב וכמעט הרגה אותי .. עשיתי סיטי ישר ללבלב שיצא תקין! במקביל התחילו כאבים בברכיים והופנתי לאורתופד בגלל הכאבים בצלעות ובברכיים. מיפוי עצמות- תקין (לא מצאו משהו בצלעות) רק דלקת קלה בברכיים, קיבלתי נוגד דלקת. הכאבים בברכיים החמירו מאוד, התרחבו לשוקיים בתוספת עקצוצים ושריפה (אגב הברכיים זה דו צדדי) הופנתי לאורתופד עמוד שדרה, mri גב וצוואר- יש בלטי דיסק אך לדברי הרופא לא מסביר את הכאבים. הכאבים החמירו והם בברכיים, כפות ידיים, כתפיים, ירכיים, כאבים ושריפה והכי גרוע שאני לא ישנה בלילות, הכאבים והשריפה מטריפים אותי וגם אם נרדמתי, אני מתעוררת בבהלה שוב מכאבים.(כשיש לי מדי פעם הבזקי כאב חד באזורים מסוימים, ניתן לראות שטח/עיגול אדום על גבי העור באותו אזור שכואב ואחרי דקות פוחת וזה קורה במקום אחר) הגעתי לראומטולוג ששלח לבדיקות דם מגוונות, לטענתו הבדיקות נחשבות תקינות, שלח לנויורולוגית... 😒 הנוירולוגית אמרה לעשות בדיקות לנוירופתיה שאמורות להתבצע רק ביולי בגלל התורים. בינתיים נתנה לי כדורים המיועדים לאפליפסיה כנגד הכאבים ויש להם מלא תופעות לוואי שאני מעדיפה שלא לקחת אותם. ברצוני לציין שבבדיקות הדם בדיקת אנטי קליר יצאה 2.2 ונרשם גבולי (בהסתכלות בבדיקות קודמות שבוצעו עם השנים הערך עלה) ובדיקת dna ab יצא 6.3 (גם נראה שבטווח אבל מקריאה באינטרנט נראה שזה נחשב גבוה) אשמח לדעת מה עלי לעשות כדי להחזיר את חיי למסלולם

שלום נראה שעברת בירור מקיף ולא נמצא מענה. יתכן שתשובות יגיעו בהמשך... יש להיבדק בשנית בדיקה מלאה ולטפל בהתאם לכך.

מנהלי פורום ראומטולוגיה