ראמטולוגיה ומחלה אוטואימונית

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

10/04/2020 | 01:43 | מאת: אליה

שלום ד'ר. בת 20, התגלתה אצלי APLA ואני מטופלת באספירין כשלושה חודשים. אבי סובל משיגדון. אני סובלת מכאבי ברכיים וכאבי גב ושרירים מידי פעם ורציתי לדעת האם יש קשר בין הדברים והאם מומלץ ללכת לייעוץ ראומטולוג? בנוסף אילו נתוני מעבדה עלולים להצביע על גורם ראומטי? תודה.

10/04/2020 | 01:48 | מאת: אליה

בנוסף, לא יודעת אם זה קשור אבל אני סובלת מכאבי ראש בעקבות הAPLA והיה לי אירוע של לחץ תוך גולגולתי מוגבר לפני כארבעה חודשים

שלום לא ידוע לי על קשר בים APLA ל גאוט. כאב הראש בהחלט יכול להיות קשור ל APLA ויש להיבדק במהרה על ידי הצוות המטפל

25/04/2020 | 11:26 | מאת: כוכי מזרחי

ראיתי שאת ציינת שאת סובלת מכאביי גב אני סבלתי 4 חודשים ןאחרי ציחומים ובדיקות גילו שעש לי נחסור בסידן אני לא אוכלת ושותה מוצרי חלב מאז גיל 4 רגישה.התחלתי לקחת סידן אמורפי של דנסיטי..6 כדורים ביום..שאחד מהכדורים אני כותשת ושמה מתחת ללשון שיגיע ישירות למחזור הדם

מנהלי פורום ראומטולוגיה