שאלה אחרי אורטפד.ותור ארוך לראמטולוג

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

06/03/2020 | 15:05 | מאת: יוסי

שלום רב אורטפד שבדק אותי.אמר שאני צריך לגשת לראמטולוג עקב לדעתו דלקת פרקים.הוא רשם דיפורמציה בבית החזה.ויש לי המון קליקים רעשי פריקות בעיקר ברגליים .שאני יושב ממש על הברכיים מתכוף אני שומע קליקים נוראים.כמו משהו נוגע במשהו.הוא לא נתן לי אטופן עקב דימום מדי פעם ביציאה עקב טחורים פנימים השאלה שלי כזאת האם אני כן יכול לקחת אטופן כרגע בנתיים עד התור? בנוסף עברתי צילום של המפרק ביד .והיה תקין ללא דלקת וכו.האם יכול להיות שרק במפרקים מסוימים יש דלקת כמו הברכיים? בנוסף סובל מיובש קיצוני פה עניים סליחה על ריבוי השאלות.התור שלי ארוך ובגלל זה אני רוצה לדעת כיון לכון את הרמאטולוג. אשמח לתשובה קצת מעמיקה כמו איך התמונה נראת ולא תשובה קצרה כמו לגשת לראמטלוג להבדק תודה רבה

שלום מטרת הפורום אינה להחליף בדיקת ראומטולוג. במידה ויעצו לך לא ליטול תרופה מסויימת, איני יכולה להמליץ שכן על סמך תיאור וללא בדיקה רפואית. תתכן דלקת מפרקים רק במפרקים מסויימים ולא בכולם. יובש בפה ובעיניים בשילוב עם דלקת מפרקים יכול להחשיד לתסמונת יובש (שיוגרן לדוגמה) ויש לפנות לבדיקת עיניים ולראומטולוג.

מנהלי פורום ראומטולוגיה