כאבים בגב תחתון ובעכוזים בלילה.

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

18/02/2020 | 20:49 | מאת: חוה

בעלי , בן 72, בריא בדרכ, רזה ועוסק בספורט - סובל בלילות ובבוקר מכאבים בגב התחתון ובעכוזים. ביום אין שום כאב. (משתפר בבוקר וביום. ) מה ניתן לעשות על מנת להקל? תודה רבה.

שלום אופי הכאב שאת מתארת מתאים לכאב בעל אופי דלקתי. ממליצה לפנות בהקדם לבדיקת ראומטולוג לצורך הערכה וטיפול בהתאם

24/02/2020 | 12:24 | מאת: שרית

יכולה לשתף בכאבי הגב שלי. שנים סבלתי מכאבים מטורפים אשר ממש העיקו על חיי, הייתי נטולת אנרגיות ומצב רוח. בשנתיים האחרונים ביצעתי מהפך בחיי ובשנה האחרונה אף חיזקתי את השמירה והשינוי באורח החיים . בשנה האחרונה השלתי ממשקלי 26 ק"ג וזה עזר פלאים, מעבר לכך כמובן מנוחה. דבר אחרון שלי באופן אישי מאוד מאוד עזר זה נטילת תוספי תזונה כגון סידן אמורפי- הוא פשוט החזיר אותי לחיים ממליצה בחום.,

מנהלי פורום ראומטולוגיה