קצה חוט לאבחנה וטיפול.

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

01/12/2019 | 17:53 | מאת: ענת

תודה מראש על המענה כבר 10 שנים שאני סובלת מהתקפים יומיומיים של פנים "קופאות" בפתאומיות עם הפרשה מרובה של רוק, חולשה איומה, סחרחורת וכאבים בעצם החזה ובגב.(באולטסאונד של עצם החזה ראו דלקת על המפרק) בשנתיים האחרונות מרגישה קוצר נשימה בימים קרים במיוחד. אין פריחה אך לעיתים יובש בפה זה קשה לנהל חיים ככה. ברקע סרטן שד (נקיה כבר 8 שנים) וקוליטיס , בת 49. בדיקת נוגדנים לא העלתה דבר מלבד anti scl 1.9 Globulin beta 2 - 6.9 Albumin -54.8 Ana חיובי אבל ana pattern ו titer שלילים Rf 15 ראיתי יותר מידי רופאים מצויינים ועשיתי את כל הבדיקות האפשריות ולשמחתי יצאו תקינות. גם התחום הנפשי נבדק ויצא תקין. האם יש לך איזשהו קצה חוט?

01/12/2019 | 18:29 | מאת: ענת

שכחתי לציין עוד תסמין שלאחר פילאטיס מכשירים או שימוש מכשירי חשמל ידניים או אפילו נסיעה באוטובוס אני מרגישה חולשה נוראית (אני יודעת שזה נשמע הזוי).

שלום כפי שאת מתארת, עברת בירור מקיף וגדול עם רופאים מומחים בתחומים שונים. קשה על סמך תיאור בלבד להגיע לאבחנה. יש צורך בבדיקה מלאה בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה