האם יש לי פיברומיאלגיה?

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

20/11/2019 | 22:32 | מאת: ארז

שלום. מזה שנים רבות יש לי נוירופתיה של סיבי העצב הדקים. במקביל מכאובים נוספים מפושטים בגוף כמו כאב במפרק הלסת, כאב במפשעה, כאבים בברכיים, כאבים בכפות הרגליים, כאבים בכתפיים, כאבים במרפקים ובאמות. הייתי אצל 3 ראומוטולוגים שבדקו אמנם בצורה מהירה ולא יסודית וקבעו שאין בעיה ראומוטולוגית. רוצה לציין שאני מאוד סובל. לאן עליי לפנות כדי לבדוק האם במקביל לנוירופתיה יש פה גם עניין של פיברומיאלגיה. תודה ארז

שלום כדאי לפנות לראומטולוג שעוסק בפיברומיאלגיה לצורך הערכה וכן לנוירולוג לגבי הנוירופתיה

מנהלי פורום ראומטולוגיה