אבחנת לופוס. אשמח לסיוע.

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

09/11/2019 | 19:46 | מאת: שירת הים

שלום רב. היתי שמחה להבין , אילו בדיקות דם מעידות על לופוס? אני יודעת שזו שאלה גדולה,ואני מטופלת בבית חולים רמבם במחלקה. הפורום יעזור לי לעשות קצת סדר. אשמח למענה. אוכל לכתוב שana פעם חיובי, פעם שלילי. יש לי תסמונת apla בטיטר גבוה, ואני נוטלת מדלל דם. C3 C4 תקינים לגמריי. Lac מעט גבוה. למעשה, שאלתי היא ספציפית לגבי בדיקות דם ללופוס. ( סיוגרן נשלל עי ביופסיה,כנל סקלרודרמה.,) אני ממש רוצה להבין איזה נוגדנים אמורים להיות לחולי לופוס. תודה רבה !

שלום, יש מגוון רב של נוגדנים ללופוס לרבות ANA אנטי DNA, ANTI SMITH ועוד

מנהלי פורום ראומטולוגיה