מס' שאלות ראומטולוגיות.

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

03/10/2019 | 16:47 | מאת: קרפה דיאם

שלום ד"ר. 1. בנטילת פלקווניל, נניח לאחר 3 חודשים, מה אמורים לחוש? האם זה שינוי בבדיקות הדם, או בהרגשה הפיזית? 2. תסמונת טיצטה.( כך כותבים?) כיצד מאובחנת? האם רק במישוש? 3. מהן הסיבות הנפוצות ביותר לכאבים בצלעות ובית החזה, במידה ונשללו בעיות אורתופדיות לבביות, ותוך ביטניות. וזה מניסיונך. ברקע תסמונת apla ומסתמן שיוגרן. נ ב מדוע לא מתאפשר שליחת קובץ תמונה ? תודה רבה..

שלום 1. אם התרופה פועלת, לרוב השיפור הוא שילוב בין השניים 2.אבחון לפי בדיקה וניתן גם בדיקות דימות 3. יתכן חבלה, מערכת שרירית-גרמית

מנהלי פורום ראומטולוגיה