דלקת ממושכת בברך מלווה בנפיחות וכאבים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

08/09/2019 | 21:37 | מאת: הודיה

הי מזה שלושה חודשים סובלת מדלקת בברך, אלו תוצאות הmri חלל המפרק - נוזל תוך פירקי בכמות פיזיולוגית. ללא ציסטה פופליטיאלית .) cyst s'baker) ממצא ציסטי באספקט האחורי מדיאלי של הברך בגודל 4*7 מ"מ. הסננה קלה של השומן באספקט קדמי מדיאלי של הברך בגובה האחיזה הדיסטלית של הגיד הפטלרי. הברך לא מגיבה לטיפול תרופתי עד כה שתיתי ארקוקסיה אתופן ונקסין. בנוסף הברך נפוחה בעמידה וכואבת מאוד . האם צריכה לברר כיוונים נוספים ביקרתי אצל אורתופד שלא ממש עזר ולא ידע איך אוכל להקל על הכאבים

לפי בדיקת ה MRI - רושם לדלקת בגיד. נוגדי דלקת לרוב עוזרים במקרה זה. ניתן להתייעץ עם ראומטולוג לבדיקה מלאה כולל של שאר המפרקים. האם יש כאבי גב? כאבי מפרקים אחרים? הכאב בבוקר? בערב? מחמיר בתנועה? במנוחה?

מנהלי פורום ראומטולוגיה