דלקת מפרקים לאחר תאונת דרכים

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

05/03/2019 | 23:48 | מאת: ניר

אני סובל משיגדון גאוט בן 44 עברתי תאונת דרכים קשה שלושה חודשים על כיסא גלגלים וקיבלתי כל יום כמות של מדללי דם. האם אני יכול להאשים את המדללי דם? אני בריא בדרך כלל כולסטרול רגיל . ואין בעבר המשפחתי. תודה.

שלום, ידוע על קשר בין התקף גאוט להשמנה, לאכילת בשר אדום, שתיית אלכוהול, משקאות ממותקים ותזונה מסויימת בכלל. כמו כן, יש תרופות מסוימות שעלולות להוות טריגר להתקף.

07/03/2019 | 20:24 | מאת: ניר

קיבלתי שלוש פעמים ביום קלקסן זריקה לבטן במשך 3 וחצי חודשים. האם זה יכול להוות טריגר? לא השתנה לי המשקל ב-15 שנים האחרונות וצריכת אלכוהול ובשר אדום כמו של כל אדם ממוצע.. תודה

מנהלי פורום ראומטולוגיה