טיפול תרופתי בוולבוטרין

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

26/02/2019 | 21:44 | מאת: אנונימית

שלום רב, לפני מספר שנים בעקבות נטילת PTU לטיפול ביתר פעילות של בלוטת בתריס (גרייבס) אובחנתי עם drug induced vascolitis. לאחר הפסקת התרופה הייתי במעקב מספר שנים עד שתוצאות הבדיקות היו תקינות. כיום הבלוטה בתת פעילות (האשימוטו) ואני מטופלת ביוטירוקס. מזה כחודש וחצי מטופלת בוולבוטרין לטיפול בדכאון וחרדה. חשה לאחרונה מעט מיחושים בידיים ובלסת, הפסיכיאטרית אמרה שיתכן וקשור בחרדה עצמה. רציתי לשאול האם יש קונטרה אינדיקציה לנטילת וולבוטרין עם רקע כשלי, והאם ישנה קונטרה אינדיקציה לתרופות אחרות ממשפחת ssri או snri, למקרה שיוחלט על החלפת תרופה. תודה גדולה מראש.

שלום, איני מכירה התווית נגד לטיפול בכל אחת מהתרופות הנ"ל במצבך - בהמלצת רופא מטפל ומעקב.

מנהלי פורום ראומטולוגיה