כאבי פרקים כבר שלושה שבועןת

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

17/01/2019 | 17:50 | מאת: ירון

לאחרונה סובל מרגישות רבה באשכים בעיקר שמאל . יחד עם כאב רגליים שמשתפר אך קיים הכולל שרירים תפוסים , כאב המפרק הירך, כאב קל במפשעה., שריר בשוק שנתפס פתאום ל10 דקות ועוד.. התופעות רובן בבוקר . ומשתפרת עם היום ומחמירות קצת בלילה והמנוחה . בנוסף מרגיש האזניים שלי סתומות במהלך היום וזרמים הרגלים אני קצת היפוכונדר 1. האם לפי הבדיקות שלהלן יורד הסיכוי לדלקת מפרקים שגרונית או ניוונית ? 2. האם אין לי סוכרת? 3. מה זה בבדיקת שתן שיצא לי 15 ketone( ירדתי 2 קילו בשבוע האם זה קשור ? מדיאטה) 4.איזה עוד בדיקות כדאי לבקש מהרופא 5. מה סיכוי שכל זה בכלל בעיה במעי אולי גידול ? י אני ממש לחוץ וחושש שיש לי גידולים בגוף היי מפרט את בדיקות השתן והדם שנראות לי חריגות Crp היה 0.6 לפני חודש עכשיו 1.4 המקסימום במעבדה זה 0.5 AST(GOT) יצא ממש על הגבול 37, לפני חודש 31 סוכר : 90 סוכר השתן : NEGATIVE C3 יצא 35 הגבול העליון הוא 40 C4- יצא 160 הגבול העליון הוא 180 RFQ של הדלקת מפרקים יצא תקין באמצע הכי מפחיד אותי זה בבדיקת שתן. יצא Ketone( u) יצא 15 !! כשהרף העליון הוא 0.0001 האם דרוש התערבות ראומוטולןג דחופה?

22/01/2019 | 10:58 | מאת: ירום

Rf פקטור יצא 8 . בתחום הנורמה Ana תקין C3 c4 בתחום הנורמה

שלום, רטונים בשתן יכולים להיות כתוצאה מחוסר אכילה. לגבי שאר התלונות - ממליצה להתחיל בירור מסודר דרך רופא המשפחה בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה