כאבי מפרקים בכל הגוף

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

26/10/2018 | 12:41 | מאת: דןכהן

אני נער כבן 20 ובמרבית חיי סבלתי מכאבי גב שונים (עקמת) ומעט כאבי ברכיים. לאחרונה שמתי לב שצצים כאבים חדשים בכל המפרקים השונים לדוגמא בפרק כף היד, במפרק, בכתף, לעיתים בגיד של כף היד וכמובן גם בברכיים ובגב. ללא קשר, גם שמתי לב שיש לי מין קליקים פעם בכמה זמן אחרי תזוזה של הברך או המרפק. *אני מתאמן בחדר כושר כ-3 פעמים בשבוע (אנאירובי) אך מרים משקלים קלים ובצורה נכונה. אובד עצות ולא יודע מה לעשות כל ספורט שאני עושה (לדוגמא ריצה) מתחיל לכאוב לי תודה מראש

שלום, ממליצה לך בתחילה לפנות לרופא המשפחה לבדיקה גופנית והחלטה על צורך בהמשך בירור. הכאבים אינם נשמעים כאבים דלקתיים אך יש להיבדק בתחילה. בהצלחה.

מנהלי פורום ראומטולוגיה