אני לא יודע מה להחליט

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

15/10/2018 | 23:44 | מאת: דוד

שלום אני בן 24 יש לי דלקת מפרקים פסוריאטית עם ביטוי אקסיאלי, וקרוהן. אני הרבה זמן מועמד לטיפול ביולוגי ודוחה את זה, ואני לא מתפקד כמו שצריך ביום יום, בבוקר קשה לי לצאת מהמיטה ואפילו לדבר מרוב כאב וגם נוקשות. רציתי לפני שאני נכנס לכזה דבר משמעותי כמו טיפול ביולוגי לנסות את התרופה אוטזלה אבל הרופאה שלי לא ממליצה לי לנסות אותה אפילו כי היא נכשלה בניסויים לטיפול בדלקת אקסיאלית... אני לא יודע מה לעשות ומה להחליט אני מאוד מדוכא מהרעיון של להתחיל לקבל טיפול ביולוגי, בגלל ההשלכות שלו על זיהומים וממאירויות שיכולות להיות חלק מהתופעות לוואי. תודה...

שלום, אני מציעה לך לערוך דיון עם רופא הגסטרואנטרולוג ועם הראומטולוג על מנת להגיע להחלטה הנכונה ולקבל הסבר על הטיפול המיועד כולל תופעות לוואי . טיפול ביולוגי הוא בהחלט אופציה הגיונית במצבך.

מנהלי פורום ראומטולוגיה