פריצת דיסק וחבלה ויד בכתף לחץ עצבי.פיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

15/10/2018 | 02:54 | מאת: אלון.ג

רופא ראומוטולוג מומחה הגיש עבורי בקשה לקאנביס רפואי אבל ציין שיתכן שאקבל סירוב בגלל שלא טופלתי בסימבלטה ומשך הטיפול אצל רופא הכאב קצר משנה

15/10/2018 | 03:00 | מאת: אלון.ג

הטיפול שקיבלתי מרופא הכאב הוא גאבאפנטין 2400 וגם וויפאקס 75 שאותו אישרו להמשיך הנוירולוגית והראומטלוגית שאיבחנה לי פיברו ודלקת פרקים

15/10/2018 | 03:09 | מאת: אלון.ג

הפסקתי אותם וכיום אני מקבל הרבה אופיאטים שהם הדבר היחיד שעוזר לכאביי.אני עושה פיזוטרפיה לאורך כל התקופה.עשיתי כירופרקטיה דיקור סיני וגם שיאצו.השאלה שלי האם לקחת מרופא הכאב שלי מחר את הסימבלטה למרות אני כבר מרגיש מותש מכדורים

שלום לך, אני רואה כי הינך מטופל על ידי מספר רופאים ונמצא במעקב רציף. אנא פנה לרופא המכיר אותך ואת ההיסטוריה הרפואית שלך במלואה, על מנת לקבל המלצה לטיפול תרופתי המותאם עבורך.

מנהלי פורום ראומטולוגיה