השימוטו +פיברומיאלגיה - WBC נמוך

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

26/11/2017 | 11:52 | מאת: אני

שלום, אני בת 32 מאובחנת עם השימוטו ופיברומיאלגיה. מזה כחודשיים עם תחושה כללית לא טובה. יש לי חולשה מוגברת וצמרמורות שבאות והולכות. יש דלקת באוזן שממאנת לעבור + פטריה באוזן ובלשון. טופלתי בטיפות אנטיביוטיות ואנטי פטרייתיות. לפני כחודש ושוב השבוע. (האנטיביוטיקה - ציפרודקס). בדיקות הדם שיצאו לא תקינות (לפני כשבוע ולפני האנטיביוטיקה הנוכחית) היו - Anti TPO- 285 יחידות: 10*3/micl MPV - 13 יחידות: fl WBC - 3.9 יחידות: 10*3/micl (נשללו HIV וLUPUS. מחוסנת לCMV וEBV) השאלה שלי היא האם המצב הזה מתאים להשימוטו? האם יכול להיות שיש בעיה אחרת שמסתתרת מתחת לפני השטח? האם מספר כדוריות הדם הלבנות מסכן אותי או שמדובר בחריגה קלה? האם יש דברים נוספים שכדאי לברר? אודה לכם על כל התייחסות.

שלום, ממליצה לך לפנות לפורום אנדוקרינולוגיה העוסק בין היתר במחלות של בלוטת התריס.

מנהלי פורום ראומטולוגיה