נטילת כדורים לאחר אירוע לטיפול בעצבנות

דיון מתוך פורום  גריאטריה

09/08/2018 | 10:00 | מאת: דולית

שלום דוקטור. אדם אשר לקה באירוע מוחי וכתוצאה מזה נעשה ממש ממש עצבני, הנוירולוגית שלו רשמה לו את הכדור רמוטיב. הוא נוטל מדללי דם, וכדורים לכולסטרול (כרגע משתמש ב ליפיטור). * קלופידקסל 75 מג * ליאוטרבה 40 מג + EZECOR 10 מג * פוספטידיל סרין * חומצה פולית * EZECOR 10 מג * מגנזיום האם הרמוטיב מתנגש עם כדורים אלו?! אילו תופעות לוואי יש?! האם יש אפשרות לקחת לפרק זמן ארוך או רק לתקופה מסויימת? אשמח לעזרתך! :)

הרמוטיב הינו כדור נוגד דיכאון. במקרה שלפנינו, מאחר ומדובר בחולה באי שקט נפשי יש מקום לשקול לתת לו טיפול תרופתי להרגעה, ולןא דווקא טיפול נוגד דיכאון

15/08/2018 | 23:59 | מאת: דולית

איזה כדור לדעתך ומניסיונך אפשר לתת?! כדור שלא יתנגש עם הכדורים שהוא לוקח שרשמתי, ושיעשה עבודה טובה. ואם כך, למה הנוירולוגית רשמה את הכדור הזה? ד׳א, מהתייעצות עם בני משפחה שיקיריהם חוו את אותה הבעיה, הרמוטיב סייע לעצבנות... לא יודעת מה לעשות :/

מנהל פורום גריאטריה