חוסר תוכן לחיי

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

05/02/2014 | 15:09 | מאת: דני

10 שנים אני מטופל בתרופות SSR נגד דיכאון ופחדים. הגעתי לגיל ה 40 שלי. ולא הגעתי לשום השג בחיים. הייתי בזוגיות שנה ואני פשוט מעדיף את הלבד דלי. בכלל אין לי רצון כמעט לפגוש בני אדם. אני שרוף. בשנה האחרונה לוקח גם סרקואל והוא כדור שינה טוב. מרגיש שאין בעצם טעם לכלום. רק זקנה ומחלות מחכות לי. מצבי הכלכלי לא טוב. עבודה בושה להגיד. בזמן האחרון מרגיש שאם אזכה למוות קל ומהיר זאת בעצם ברכה. לעשות בעצמי צריך סוג של אומץ. וכרגע אין לי. אבל המחשבות על זה יש לי כול הזמן. ובעצם לא יודע מה אני שואל.

06/02/2014 | 14:08 | מאת: ד"ר אירנה נתנאל

שלום לך, האם אתה מנצא במסגרת שיקומית? במידה ולא לדעתי זה מאוד יכול לעזור. ד''ר אירנה נתנאל Ph.D פסיכותרפיסטית מוסמכת CBT "מיינד קליניק" מרכז לטיפול מתקדמים שד' דוד המלך 1 תל אביב 03-6962733

08/02/2014 | 08:53 | מאת: דני

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול