דוקטורית פרבייט ..עזרה

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

20/05/2019 | 10:01 | מאת: הסובל 3

דר ..אני סובל מה לעשות?? ציפרלק פרוזק סרוקסט ..זה לא הפיתרון מכות חשמל...מזה העולם האכזר והצבוע הזה

24/05/2019 | 21:50 | מאת: מתעניינת

רופא פסיכיאטר נתן לי בנוסף לסרנדה 100 מיליגרם ..מירו 30 מיליגרם.. בבית מרקחת נאמר לי שזה עלול לגרום להפרעות קצב בגלל סרוטונין מוגבר האם זה ככה ??תודה על תשובתך

26/05/2019 | 15:28 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, השילוב בהחלט אפשרי אך בדומה למרבית השילובים בתרופות פסיכיאטריות זה מעלה סיכון לתופעות לוואי כאשר הסיכון לתופעות לוואי מסוכנות הוא מאוד נמוך בקרב אנשים בריאים. חשוב להדגיש כי לא מדובר בהתווית נגד מוחלטת וניתן לשלב בין שתי התרופות כל עוד את נמצאת במעקב רפואי ונוטלת את הטיפול בהתאם להמלצות.

26/05/2019 | 15:31 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, אני מאמינה שהפניה שלך מגיעה מתוך מצוקה מאוד קיצונית שאתה נאלץ להתמודד איתה. עם זאת, במסגרת הפורום וללא בדיקה מעמיקה, לא ניתן להעריך את מצבך ולתת המלצות ספציפיות. חשוב לזכור שהמצב עצמו גורם תחושה של חוסר אונים ותקווה. אני מאמינה שעל אף הכשלונות של התרופות שפירטת, עדיין ניתן להתאים לך טיפול שיקל על המצוקה וישפר איכות חיים. חשוב שתפנה בדחיפות להערכה פסיכיאטרית אצל הרופא המטפל אם הוא זמין או במסגרת מיון.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול