מעבר בין כדורים- ראש כבד/עמום

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

27/02/2019 | 11:03 | מאת: שמיל

מעבר בין כדורים- ראש כבד/עמום שלום ד"ר ספקטור, אני בסיום תהליך מעבר מדורג עפ"י תוכנית של הרופא של מעבר מסרוקסט 40 לסרנדה 100, כבר 3 ימים שלוקח רק את הסרנדה לאחר השלב האחרון שבו הייתה תוספת של 1/4 כדור סרוקסט. מעט בתחושה מוזרה של ראש כבד, מעט עמום, לעתים כאילו השפעה קלה של טשטוש ראייה כשמנסה לקרא. מעט תחושה של רעב או שזה אולי בעצם ביטוי של מתח/חוסר שקט. אשמח לעצתך האם מדובר במעבר בין הכדורים/משהו אחר.

04/03/2019 | 12:51 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום, סבירות גבוהה כי מדובר בתופעות שקשורות לתקופת ההסתגלות לתרופה וכן לחרדה בפני התרופה החדשה עצמה. עם זאת, מאחר והתשובות בפורום לא מהוות תחליף ליעוץ עם הרופא המטפל ובמידה והתופעות ממשיכות ומהוות אי נוחות משמעותית, כדאי לפנות לבדיקה פרטנית ויעוץ אצל הרופא.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול