חוסר שקט פנימי ..................

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

04/02/2019 | 22:06 | מאת: דודו

אני מרגיש חוסר שקט פנימי קיצוני שזה חוסר שקט באיזור החזה עם מועקה בחזה ורצון עז לעשן טבק בשרשרת וזה אכן קורה אני מעשן בשרשרת אני מאובחן בסכיזופרניה פשוטה עם OCD וחרדה ודיכאון אני נוטל את הטיפול הבא : סרוקוול XR 600 מג , טגרטול CR 800 מג , סרוקסט 60 מג , מירו 30 מג , דרלין בשחרור מושהה 320 מג , פנרגן 50 מג כSOS , קלונקס 1 מג כSOS , ארטאן (רודנל) 5 מג . אני נואש על סף תהום מבולבל ולא יודע מה לעשות אני לא יכול לשבת במיטה בנינוחות ובגלל החוסר השקט הזה התחילו להעלות לי בראש מחשבות על התאבדות אני מיואש ואבוד עצות והפסיכיאטרית שלי יצאה לחופש ארוך ואני אפגש איתה רק בסוף מרץ עוד חודשיים , מה לעשות ??????? תודה ד"ר

11/02/2019 | 07:34 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, במצב המתואר חשוב להגיע להערכה דחופה שיכולה להתבצע במסגרת מיון פסיכיאטרי או ע״י פסיכיאטר במיון בבית חולים כללי.

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול