גמילה מכדורי שינה ונוגדי דכאון כגון ויאפקס

דיון מתוך פורום  דיכאון - אבחון וטיפול

12/01/2019 | 19:41 | מאת: שוש

אני מכורה לכדורי שינה. נוטלת כמויות אדירות של כל סוג שמניחה עליו את היד. נוקטורנו, לוריוון, משיגה מרשמים בכל דרחףך ומחסלת בשבוע כמות של חודש. לוקחת גם ביום, כשרוצה להתנתק.. לעיתים משלבת אלכוהול. למרות זאת, מתעוררת כל שעתיים בערך. מחפשת דרך להגמל, עם מינימום תסמיני גמילה, לא אעמוד בהם. אנא, ישועה….. בנוסף נוטלת ויאפקס והוסיפו לי מירו וסרוקוול לסיוע בשינה, מה שגרם לעליה משמעותית במשקל ולא מוסיף למצב הרוח הרע בו אני נתונה ממילא. האם טיפול בנזעי חשמל יכול לסייע בגמילה?

22/01/2019 | 09:36 | מאת: ד"ר ספקטור אירנה

שלום רב, טיפול בנזעי חשמל אינו מסייע בגמילה. הדרך המומלצת היא להיעזר בטיפול משולב : איזון מצבך הנפשי במקביל לתהליך הגמילה. הטיפול המשולב מתאפשר במסגרות לתחלואה כפולה במרפאות ובתי חולים לבריאות הנפש.

22/01/2019 | 11:09 | מאת: שוש

אולי מרפאות גמילה שאינן בבתי חולים להפרעות נפש , יכולים לסייע לי?

מנהל פורום דיכאון - אבחון וטיפול