פעילות גופנית לבעלי מסתם אורטלי דולף בדרגה קלה עד

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

17/04/2016 | 09:57 | מאת: יעקב יהושע

שלום אני בן עשרים ואחד אובחן אצלי MILD TO MODERATE AI M/P FUSION OF AORTIC LEAFLET הקרדיולוג שלי אמר לי שאם בדיקת מאמץ שאני יעשה יהיה תקין מותר לי לעסוק בכול פעילות גופנית שארצה כולל פעילות אינרובית ללא הגבלה רציתי בבקשה לקבל חוות דעת שניה מאוד אוהב פעילות אינרובית אבל לא רוצא להזיק לעצמי בתודה מי רוש מחכה לתשובה

שלום יעקב אני נוטה להסכים עם הקרדיולוג שבמידה והבדיקת מאמץ תהיה תקינה אין חשש לבצע פעילות גופנית מתונה. עדיפות לבצע אקו במאמץ כך רואים גם את תפקוד המסתמים במאמץ גבוה. לאחר הבדיקה רצוי שתתייעץ איתו שוב. תוכל לשלוח לי את הממצאים לפורום ואנסה לעזור לך עם תוכנית האימונים. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני