מרגיש שהלב צמא ומתנשף כבד בזמן מאמץ

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

13/02/2013 | 13:42 | מאת: בדוי5555

אוקיי אני בן אדם בריא בד"כ בן 19 הכשיו כשאני מתאבק זה מאמץ חזק ומישום מה אני מרגיש תחושה. זו רצוי לציין שישבתי בבית במשך 3 בקיץ חודשים בגלל כאבי רגליים בלי לעשות אף פעילות בתקופה הזאת היו לי כפות רגליים קרות זה כרוני אצלי אני לא יודע אם זה קשור הכשיו הקושי הוא לחזור להיות בכושר ואני רוב חיי עסקתי בספורט אני שוקל אם לפנות לרופא

שלום לך בדוי, אינני בטוחה שהבנתי את השאלה. ציינת שאתה מרגיש תחושה, אך לא ציינת איזו תחושה. אם משהו מפריע לך בעת מאמץ ואתה עוסק בפעילות מאמצת (היאבקות אם אני מבינה נכון), אז בהחלט כדאי שתפנה לרופא. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני